Wandelexpeditie Belgisch Luxemburg

25novhele dag29Wandelexpeditie Belgisch Luxemburg

Over de expeditie

Heb je behoefte aan tijd en ruimte om te reflecteren? Wil je uit je gebruikelijke stramien? Loskomen van de dagelijkse praktijk en alle rollen die je hebt? In de vrije ruimte ontdekken wat jou drijft en wat je natuurlijke talent is. Inzicht krijgen hoe je deze (meer) in kunt zetten. Momenten waarin je met jezelf in stilte bent én momenten om samen met de rest van de groep aan de slag te gaan. De natuur weerspiegeld krijgen in de wandelingen die er dagelijks zijn. De ‘Wandelexpeditie Belgisch Luxemburg’ biedt je de kans om op een positieve, pragmatische en diepgaande manier uitgebreid met deze vragen aan de slag te gaan (en je eigen krachtige antwoorden te vinden daarop).

 

VOOR WIE

Deze expeditie is voor iedereen die vanuit nieuwsgierigheid meer wil ontdekken over zichzelf én graag actief in beweging is. Een basisconditie is vereist; de wandelingen die gemaakt worden variëren in lengte tussen 8 en 20 kilometer.

 

OPZET

Het programma beslaat een midweek 4 dagen (maandag 17.00 uur tot vrijdagmiddag 13.00 uur, exclusief reistijd). De expeditie wordt door Karin Boekhoudt (www.inmens.net) en Ruben Wesdorp  (www.oppadmetruben.nl) begeleid.

Drie weken voorafgaand aan de expeditie wordt een individueel digitaal startgesprek gepland met één van de trainers. Na het startgesprek krijg je enkele opdrachten ter voorbereiding op de expeditie. De input neem je mee naar Belgisch Luxemburg.

Je gaat met maximaal 6 andere deelnemers een week op expeditie: In Belgisch Luxemburg maar ook in jezelf. Je krijgt een programma voorgeschoteld dat bestaat uit onderdelen gericht op je persoonlijke ontwikkeling en wandelsessies. We verblijven in een prachtige privé accommodatie, direct gelegen aan een uitgebreid wandelgebied, die van alle gemakken is voorzien. Je hebt de beschikking over een eigen slaapkamer. Deze week is bedoeld om uitgebreid stil te staan bij jezelf. Naast het programma is er voldoende tijd voor jezelf, voor reflectie en ontspanning.

 

IMPACT

Na afloop van deze expeditie heb je:

 • Verdiept inzicht in je talent, kwaliteiten, waarden, energiegevers/-vreters en rode draad daarin;
 • Je eigen grenzen verkend en mogelijk verlegd;
 • Weerstand gevoeld en hierop meebewogen;
 • Een sterkere basis en scherper ‘intern kompas’ om bewust en met vertrouwen je eigen keuzes te maken in je werk en leven;
 • Helder in beeld hoe dat in de praktijk vorm kan krijgen;
 • Inzicht in wat jij zelf kunt doen om jouw pad te blijven volgen wanneer het proces hapert/spannend wordt;
 • Extra lef en vertrouwen om daadwerkelijk daarvoor te gaan;
 • Mooie routes gewandeld en heb je zaken over jezelf ontdekt die je nog niet wist.

 

DATA

Individueel startgesprek (digitaal): in de laatste week van augustus

Data in Belgisch Luxemburg: 25 – 29 november 2024

 

LOCATIE+OMGEVING

De expeditie vindt plaats in Belgisch Luxemburg, een wandelprovincie bij uitstek waar de natuur nog volop aanwezig is. Bossen, beekjes, riviertjes en oude stadjes wisselen elkaar af. Het plaatsje  Daverdisse ligt midden in een uitgebreid wandelgebied. Hier hebben we de beschikking over een vrijstaande accommodatie. Het is een prachtige plek voor wandelaars van waar je zo op pad kunt.

 

KOSTEN

De kosten voor deelname aan dit programma zijn € 998,- excl. BTW (voor particulieren geldt dit als bedrag incl. BTW).

De kosten zijn inclusief:

 • Overnachtingen met een eigen kamer
 • Vegetarische en zoveel mogelijk biologische en lokale producten om de maaltijden mee te bereiden + (non-alcoholische) dranken
 • Toeristenbelasting
 • Coachbegeleiding
 • Wandelbegeleiding

 

De kosten zijn exclusief:

 • Heen- en terugreis
 • Reisverzekering

 

Wij willen de impact op het milieu zo klein mogelijk houden. Daarom compenseren wij de CO2-uitstoot van jouw én onze eigen reis en het verblijf. Dat doen wij via de organisatie Trees for all: treesforall.nl

MEER INFO?

Heb je vragen of twijfel je of het iets voor je is? Dan kun je een telefonisch info-gesprek aanvragen (kosteloos en vrijblijvend) waarin je je vragen kunt stellen en waarin we samen helder kunnen krijgen of dit programma inderdaad bij je past.

Meer

Wanneer?

maandag 25 november - vrijdag 29 november (hele dag)(GMT+02:00)

Waar?

Belgisch Luxemburg, Daverdisse

Other Events