Expedities

Wikipedia

Een expeditie (van het Latijnse expeditio; “onderneming, veldtocht”) is een ontdekkings– of onderzoeksreis die vaak naar vreemde en afgelegen gebieden leidt en daardoor vaak gebonden is aan behoorlijke inspanningen en beperkingen.

Herken jij de vrijheid als je op vakantie bent? Los van je werk, vrienden en familie, huis en dagelijkse routines. Op bovenstaande foto was ik met mijn gezin op vakantie en maakte ik alleen een lange en mooie wandeling. Even geen verplichtingen en verwachtingen als partner en vader. Ik was rol-loos.

Tijdens de expedities heb je optimale aandacht en tijd voor jezelf. De kracht en puurheid van de natuur biedt ruimte en inspiratie. De levenservaringen van en reflectie met reisgenoten zorgt voor nieuwe perspectieven. Nieuwe ideeën en gevoelens krijgen de ruimte om naar boven te komen. Een andere energie begint te stromen.

Ik faciliteer graag jouw ontdekkingsreis: een reis naar nieuwe inzichten over jezelf. Vanuit een veilige setting gaan we met een groep op pad om nieuwe paden te ontdekken. In een natuurlijke en vaak bergachtige omgeving komen we letterlijk en figuurlijk in beweging en hebben we het over het leven. 

 Ga jij met mij mee? Kijk hieronder voor het concrete aanbod.

Centraal staat:

N

Jij

N

Contact met de natuur

N

Verbinding met jezelf

N

Actief in beweging

N

Digitale detox: geen tv, pc, telefoon of tablet

N

Geen alcohol of drugs

N

Biologisch, vegetarisch en zoveel mogelijk lokaal voedsel

N

Tijd voor inspanning en ontspanning

Aanbod

geen expedities

{

“De praktische insteek in combinatie met diepgang was erg fijn. Door het traject weet ik beter wie ik ben en dat geeft zelfvertrouwen, structuur en focus voor de toekomst.”

“Ruben is een heel authentieke, vriendelijke en rustige persoonlijkheid die zich gemakkelijk kwetsbaar opstelt en ook persoonlijke zaken deelt. Dat maakt hem heel geloofwaardig en benaderbaar. Hij heeft een goed analytisch vermogen, zet je aan het denken en durft als dat nodig is ook te confronteren”. 

“Voor mezelf heb ik nu helder wat ik belangrijk vind en nodig heb om in mijn energie/kracht te staan. Dat geeft veel vetrouwen en rust! Ook het betrekken van de natuur en manier van lopen gaf mooie inzichten.”